https://media3.giphy.com/media/t4DcI9P3dNVoA/giphy.gif

My Fury BG, MKDV RO – witch house, synthwave – LIVE

My Fury and MKDV concert

My Fury (BG) – un concert witch house si synthwave, pe 19 mai in Trollo Bar, Bucuresti
Bucuresti, 30.04.18

Pe 19 mai 2018, Oblivion Sound Wave si Trollo Bar va invita la un concert unic in peisajul evenimentelor autohtone. Trupa bulgara My Fury va ajunge pentru prima data in Romania si promite sa va fascineze cu un sound unic – o combinatie a stilurilor witch house si synthwave.

In deschidere isi va face debutul live MKDV, un proiect romanesc care isi va lansa primul EP in cadrul acestui eveniment. Inca de la primele piese, artistul iese in evidenta cu elemente puternice de industrial si darksynth.

La afterparty, DJ Dalek si DJ MndFk va vor tine pe dancefloor cu ritmuri goth, industrial, EBM si dark electro, in bine-cunoscutul stil Oblivion Sound Wave.

Accesul se va face incepand cu ora 20:00, iar intrarea va costa 20 RON.

Pentru mai multe informatii, urmariti pagina de Facebook a evenimentului:

My Fury reprezinta un duo din Bulgaria, format din Dory si Ico Dark. Sunetul lor este un amalgam de genuri, insa witch house si synthwave raman stilurile lor predominante. Cei doi membri au o adevarata istorie in scenele bulgaresti de cyberpunk, industrial si noise. Showurile lor sunt un mix brut de atitudine punk, piele, culori neon si A e s t h e t i c s. In 2017, My Fury si-au lansat albumul eponim.

MKDV reprezinta proiectul solo al unui producator si editor video din scena autohtona neon/cyberpunk. Stilul sau primar este dark synthwave, puternic influentat de sunete electro-industrial